Doğal Dondurma

Doğal Dondurma

Tarihi asırlar öncesine dayanan dondurma, genci yaşlısı herkes tarafından özellikle yaz aylarında severek tüketilen besleyici bir tatlı alternatifidir.

Kış aylarında da güvenle tüketilmesi uzmanlar tarafından önerilen dondurma; içeriğindeki kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum, demir, çinko gibi minerallerin ve A, B, C, D ve E grubu vitaminlerin kaynağıdır. Enerji ve mutluluk verir dolayısıyla insan sağlığına ve psikolojisine verdiği olumlu etkileri ile eşsiz bir buluştur.

Gelin UNPA Dondurmaların içeriğine bakalım... İnek sütü , keçi sütü, şeker ve sahlep.İşte hepsi bu. Sade dondurmamızı bu kadar özel yapan şey, kullanılan hammaddenin saflığı ve usta ellerde tekniğine uygun bir şekilde işlenerek; katkısız koruyucusuz, aroma ve renklendirici kullanılmadan üretilmesidir.

Peki diğer dondurma çeşitleri nasıl yapılıyor ? Bu noktada başrol tabii ki de sade dondurmamızda. Üretilecek çeşit için gerekli olan malzemeler sade dondurmamız ile belirlenen oranlarda karıştırılarak elde ediliyor. Katkısız ve doğal olarak hazırlanan dondurma çeşitlerimiz; tadını gerçek meyvelerden, bitter çikolatadan, tahinden, cevizden, antep fıstığından, bademden, doğal karamelden, vanilyadan alıyor. 

Dört mevsim güvenle tüketebileceğiniz UNPA Dondurma seçenekleri şubelerimizde ve online satış sitemizde sizleri bekliyor.