Tarihi asırlar öncesine dayanan dondurma, genci yaşlısı herkes tarafından özellikle yaz aylarında severek tüketilen besleyici bir tatlı alternatifidir.
Kış aylarında da güvenle tüketilmesi uzmanlar tarafından önerilen dondurma; içeriğindeki kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum, demir, çinko gibi minerallerin ve A, B, C, D ve E grubu vitaminlerin kaynağıdır. Enerji ve mutluluk verir dolayısıyla insan sağlığına ve psikolojisine verdiği olumlu etkileri ile eşsiz bir buluştur.
Gelin UNPA Dondurmaların içeriğine bakalım... İnek sütü , keçi sütü, şeker ve sahlep.İşte hepsi bu. Sade dondurmamızı bu kadar özel yapan şey, kullanılan hammaddenin saflığı ve usta ellerde tekniğine uygun bir şekilde işlenerek; katkısız koruyucusuz, aroma ve renklendirici kullanılmadan üretilmesidir.
Peki diğer dondurma çeşitleri nasıl yapılıyor ? Bu noktada başrol tabii ki de sade dondurmamızda. Üretilecek çeşit için gerekli olan malzemeler sade dondurmamız ile belirlenen oranlarda karıştırılarak elde ediliyor. Katkısız ve doğal olarak hazırlanan dondurma çeşitlerimiz; tadını gerçek meyvelerden, bitter çikolatadan, tahinden, cevizden, antep fıstığından, bademden, doğal karamelden, vanilyadan alıyor.
Dört mevsim güvenle tüketebileceğiniz UNPA Dondurma seçenekleri şubelerimizde ve online satış sitemizde sizleri bekliyor.