KURUMSAL
Üretimimiz fabrika merkezli olup günlük olarak yapılmaktadır. Şube taleplerine göre belirlenen günlük ürünlerin sevkiyatı gıda mühendisleri ve teknikerleri kontrolünde yapılmaktadır. Mağazalarda üretim mevcut değil , yalnızca pişirme bölümleri mevcuttur. Böylece ürünler tüm şubelerde standart ve kontrol altında satılmaktadır. Üretimimizde ve dolayısıyla ürünlerimizde en hassas olduğumuz konuların başında, doğal ve sağlıklı hammaddelerle; doğal, katkısız ve sağlıklı üretim yapmak gelmektedir. Bu amaçla mümkün olduğunca hammaddelerimizi ona özgü olan bölgelerimizden temin etmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla fındığımızı Giresun’dan, İncirimizi Aydın’dan, Fıstığımızı Siirt’ten alıyoruz. Ürünlerimizde mümkün olduğunca margarin yerine tereyağı kullanmaya çalışıyor, bu amaca yönelik ar-ge çalışmaları yapıyoruz. Kaliteye ve gıda güvenliğine verdiğimiz önemden dolayı ürünlerimizdeki hassasiyet ve seçiciliğimizi, hammaddelerimizi aldığımız tedarikçilerimizden itibaren siz değerli müşterilerimize ulaştırıncaya kadar koruyoruz . Bu hassasiyetimizi yakın zamanda, devam eden ISO 22000 ve ISO 9001 çalışmalarımız ile belgelendireceğiz.
Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için ; hammaddeden başlayarak , proses aşamalarında ve nihai üründe, ISO 9001 Kalite Sistem şartlarına, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına , sağlık kurallarına , Türk Gıda Kodeksine ve ilgili yasa ve tüzüklere uymak. Gıda emniyeti ile ilgili tehlikeleri belirlemek , değerlendirmek ve kontrolü sağlamak. Eğitimli personel ile takım çalışmasına önem verilen , bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamak. Çalışanların gıda güvenliği ve HACCP prensipleri konusunda sürekli eğitimini ve politikayı benimsemelerini sağlamak. Kanıtlanmış başarı çizgimizi korumakla yetinmeyip , sürekli gelişim bilincini uygulamak ve tüm bunların sürekliliğini , çalışanları ve müşterileri ile beraber gerçekleştirebilen bir hizmet kurumu anlayışı ile sağlamak. Müşterilerimizden gelen her şikayeti önemli bir geri dönüş kabul ederek , sürekli memnuniyetlerini sağlamak.